Galatasaray’da Okan Buruk fotoğrafı sızdı! Birinci sefer görüntülendiler

Yasmin

New member
Galatasaray’da herkes yapılacak seçimi ve yeni teknik yöneticisi bekliyor. İki lider adayı da Domenec Torrent ile yola devam etmeyeceğinin sinyallerini daha evvel vermişti. Geçtiğimiz günlerde Nuri Şahin ismi ortaya atılsa da Antalyaspor kulübünden reaksiyon geldi. Sarı-kırmızılı toplulukta ismi yüksek sesle lisana getirilen Okan Buruk’un fotoğrafı medyaya sızdı. İşte sıcak gelişmeler…

ÖZTÜRK: HOCAMIZ YERLİ OLACAK
Geçtiğimiz gün Skorer’e açıklama yapan Öztürk, “Sportif AŞ’de 7 kişi bakılırsav yapacak. Bunlardan birisi Levent Nazifoğlu. Florya ile bizim aramızdaki kontak olacak kendisi. İdare haricinden da 4 isim bizimle birlikte hareket edecek. Büyük ihtimalle hocamız yerli olacak.F utbol konusunda da çalışmalarımızı yaptık. İkisi flaş olmak üzere en az 4-5 transferimiz var. 30 Nisan’da genel heyetin tercihiyle nazaranve gelirsek, önümüzdeki hafta biri yerli, biri yabancı olmak üzere iki transferi açıklarız.” tabirlerini kullandı.

HAMAMCIOĞLU: MÜMKÜN TEKNİK YÖNETİCİ LİSTESİ VAR
Galatasaray lider adayı Eşref Hamamcıoğlu ise Skorer’e yaptığı açıklamada “Yeni teknik yönetici adaylarınız belirli mi?” sorusuna şu karşılığı verdi;
“Arkadaşlarımız bununla ilgili planlamaları yapıyorlar. Muhtemel teknik yöneticiler listesi var elimizde lakin hiç biri ile konuşmadım. hiç biri ile bir protokolümüz yok. Her ne kadar basında birtakım isimlerden kelam ediliyorsa da sizi temin ederim ki o isimleri ben görmedim, konuşmadım. Yakıştırma yapıyorlar, algı yaratıyorlar. bu biçimde bir şey kelam konusu değil.”

FLORYA’YA YENİ İSİM
Antrenör seçimindilk evvel Futbol yapılanmasını güncellemek isteyen ikili, Campos ve Sensibile’yi gönderip, Florya’nın başına deneyimli isimleri getirmeyi hedefliyor. Metin Öztürk, Levent Nazifoğlu’na; Eşref Hamamcıoğlu ise Cenk Ergün’e futbol şubesini teslim edecek.

OKAN BURUK SICAK BAKIYOR
Okan Buruk geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada hazır olduğunu ve Galatasaray’a seve seve dönebileceğini söylemişti. Teknik takımda birinci işine A Ulusal Ekip’te Abdullah Avcı’nın yardımcı antrenörü olarak başlayan Okan Buruk; Elazığ, Gaziantep, Sivas, Göztepe, Akhisar, Rize ve Başakşehir’de ise 1 numaradaydı.

Çalıştığı tüm kadrolara yaptığı dokunuşlarla övgü toplayan Buruk, 2017-18’de kısıtlı bütçeyle Akhisar’da Galatasaray ve Fenerbahçe’yi eleyerek Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanmıştı.

Başakşehir’de ise 2019-20 döneminde Harika Lig şampiyonluğunu elde ederek büyük ses getirmişti. Buruk, Şampiyonlar Ligi’nde Leipzig, Manchester United ve PSG üzere kuvvetli takımlara karşı çaba etmişti.

METİN ÖZTÜRK’TEN HAMLE
Galatasaray’da gündem 30 Nisan’da yapılacak başkanlık seçimiyken lider adaylarının takımı de merakla bekleniyor. Sarı-kırmızılı takımda pek argümanlı olan isimlerden Metin Öztürk’ten ise teknik yönetici konusunda flaş bir atılım geldi.

A Spor’un haberine nazaran; İsmi uzun müddettir Galatasaray ile anılan Okan Buruk ile Metin Öztürk’ün grubu bir ortaya gelerek görüşme sağladı.