İddaa’da günün en çok oynanan maçları

Yasmin

New member
Rizespor – Fenerbahçe: Maç kararı 2

İddaa programının Üstün Lig bülteninde günün öne çıkan Rizespor – Fenerbahçe çabasını kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %50’si Fenerbahçe’nin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Kestirimi:

Fenerbahçe son haftaların en formda takımı… Galatasaray derbisinin akabinde Göztepe’yi de mağlup ederken son 9 haftada tam 8 galibiyet aldılar. Kazanma alışkanlığı ile bir arada özgüveni tavan yapan bir Fenerbahçe kadrosu var. Konyaspor ile rekabet seviyesi yüksek bir ikincilik gayreti arasındaler. Fenerbahçe’nin ben bu koltuğu artık rakibine kaptıracağını zannetmiyorum. Fenerbahçe’nin kusur yapmayacağını ve düşme potasından çıkması için 3 puandan fazlaca mucizelere gereksinimi olan Rize’yi mağlup edeceği görüşündeyim.

Huddersfield – Barnsley : Maç kararı 1

İddaa programının İngiltere Championship bülteninde günün öne çıkan maçı Huddersfield – Barnsley gayretini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %81’i müsabakada konut sahibi grubun kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Esat Soydabircan’ın İddiası:

Barnsley kaybederse küme düşecek. Bunu da hak ettiler. Huddersfield ligde 2.’liği hedefliyor. Çok formdalar. İç alanda takılmalarını beklemiyorum

Wolfsburg – Mainz: Maç kararı 2.5 Üst

İddaa programının Bundesliga bülteninde günün öne çıkan maçı Wolfsburg – Mainz uğraşını kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %18’i müsabakada en az 3 gol olacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Alican Koçak’ın İddiası:

Wolfsburg, son haftalarda bir daha freni boşa aldı. Son 5 maçta 4 kere yenildiler. 3 maçtır gol de atamıyorlardı, geçen hafta 6-1 yenildikleri Dortmund maçında bu serilerini bozdular… Mainz da makus durumda. Son 4 maçta 2 puan alabildiler. Galibiyete daha epeyce gereksinimi olan Wolfsburg, bu maçta yenilmez.