Eski sevgilisinden Mergim Berisha ile ilgili olay itiraf!

Yasmin

New member
Fenerbahçe’nin forveti Mergim Berisha geçtiğimiz aylarda bir arada yaşadığı rezidansta sevgilisi Vesa Vllasaliu darbettiği ve eşyalarına el koyduğu nedeni öne sürülerek şikayetçi olmuştu.

BİRLİKTELİK SON BULMUŞTU

Vllasaliu’nun avukatı aracılığıyla Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurmasının akabinde Mergim Berisha için mahkemece uzaklaştırma sonucu çıkmıştı. Anadolu 1. Aile Mahkemesi ’Ailenin Korunması ve Bayana Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Yasa’ uyarınca Berisha’nın şiddet mağduru Vllasaliu’ya 2 ay müddetle şiddet, tehdit, hakaret, aşağılama ve küçük düşürme içeren kelam ve davranışlarda bulunmamasına karar verdi. Berisha’nın 2 ay müddetle Vllasaliu’nın bulunduğu konuta ve iş yerine yaklaşmamasına da mahkemece karar verildi. 2021 Eylül başlayan beraberlik yaşanan olayların akabinde evliliğe dönüşmeden son bulmuştu.

24 yaşındaki futbolcunun eski kız arkadaşı Vesa Vllasaliu, Twitter hesabından Berisha hakkında Türkçe bir bildiri paylaştı.

‘LÜTFEN BENİ RAHAT BIRAKIN!’

Vllasaliu iletisinde, “3 yıl ilgi, yaklaşık 2 yıl nişanlılık süreci, 1.5 yıl birlikte yaşadık ve düğünümüze 2 ay kala beni konuttan attı zira gerçekler ona ağır geldi. İlgimiz bitikten 3 hafta daha sonra beşerler onu yeni biriyle gördü ve şimdide açık açık toplumsal medyada sergiledi. Lütfen beni rahat bırakın!” tabirlerini kullandı.

‘MAÇTAN BİR GECE EVVEL MESKENE ALKOLLÜ GELİYORDU’

Bu bildirinin üzerine bir Twitter kullanıcısını kendisine sorduğu, “Yüzleşmediği gerçekler nelerdir? niye söylemeye cüret edemiyorsun?” sorusuna karşılık veren Vllasaliu, “Bir hanımı gece 4’e kadar konutta yalnız bırakamamalısınız. Maçtan bir gece evvel arkadaşları ile gece geç saatlere kadar eğlenip konuta alkollü biçimde geliyordu. daha sonra o bana bir şeyler anlattı ve ben de ona hakaret ettim. Alkol ile bol şanslar!” cevabını verdi.

Fenerbahçe, Mergim Berisha’yı geçtiğimiz yaz transfer devrinde Salzburg’dan 5 milyon euro karşılığında takımına katmıştı.